نایب رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران اعلام کرد:

بسترهای معاملات طلا در فضای مجازی فراهم شود/ دانشگاه اتحادیه طلا و جواهر تهران محور علمی و پژوهشی صنفی

کد خبر : 17677
27 مرداد 1403 - 19:05

نایب رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران با بیان عدم وجود کامل زیر ساختها برای خرید و فروش آنلاین طلا بر تمرکز مدیریت معاملات طلا در فضای مجازی توسط اتحادیه طلا و جواهر با توجه به قابلیت های علمی و پژوهشی این اتحادیه تاکید کرد.

نایب رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران با بیان عدم وجود کامل زیر ساختها برای خرید و فروش آنلاین طلا بر تمرکز مدیریت معاملات طلا در فضای مجازی توسط اتحادیه طلا و جواهر با توجه به قابلیت های علمی و پژوهشی این اتحادیه تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی اتحادیه طلا و جواهر تهران؛ سیدمحمود شربیانی با توجه به گستردگی فضای مجازی و رشد معاملات آنلاین طلا گفت: همه فعالیت‌ها باید با تکنولوژی روز دنیا حرکت کنند و با توجه به توسعه و فراگیری معاملات آنلاین کسی نمی‌تواند با رشد آن مقابله کند.

وی با اشاره به حساسیت معاملات طلا و لزوم دقت در انجام آن افزود: اصولا مصنوعات طلا کالایی خاص و متفاوت است در صنف طلا با توجه به بکارگیری سنگ، عیار، وزن، تراش، ظاهر و رنگ و … در تولیدات طلا، معاملات آنلاین طلا در فضای مجازی باید با نهایت دقت و کارشناسی انجام گردد.

نایب رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران با بیان توجه و اهتمام وزارت صمت، سازمانها و نهادهای مربوطه نسبت به معاملات آنلاین طلا در فضای مجازی تصریح کرد: اصولا با توجه به تخصصی بودن این حوزه، اتحادیه طلا و جواهر را نمی توان از چرخه صدور مجوز برای خرید و فروش طلا در فضای مجازی حذف کرد و یکی از ابتدایی ترین مرحله  برای کسب مجوز معاملات آنلاین طلا، اخذ جواز کسب از اتحادیه طلا و جواهر است.

شربیانی خاطرنشان کرد: مردم و خریداران طلا در فضای مجازی حتما نسبت به رویت مجوزهای قانونی در این حوزه توجه لازم را داشته و توصیه ما این است که با توجه به افزایش تخلفات دراین فضا تا فراهم شدن بسترهای لازم برای معاملات آنلاین طلا، حتی‌المقدور به صورت فیزیکی خرید کنند.

وی هنر صنعت طلا و جواهر را یکی از صنایع مهم و تأثیرگذار در اقتصاد جهانی برشمرد و گفت: این صنعت پتانسیل اشتغال و درآمدزایی بالایی دارد و در همین راستا دانشگاه علمی اتحادیه طلا، جواهر، نقره و سکه تهران، با هدف توسعه و ارتقای مهارت های فنی و مهارت های انسانی در این هنر صنعت از سال ۱۳۹۰ فعالیت خود را آغاز کرده است.

نایب رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران ادامه داد: در این دانشگاه حدود 500 دانشجو در حال تحصیل می باشند و تا کنون حدود 1000 نفر فارغ التحصیل شده‌اند که در دوره های مقطع دار کاردانی و کارشناسی و بدون کنکور و در دو نوبت مهر و بهمن ماه دانشجو می‌پذیرد.

شربیانی با اعلام اینکه در این دانشگاه مدرک معتبر وزارت علوم برای فارغ تحصیلان صادر می‌شود بیان کرد: رشته­های کاردانی این مرکز شامل؛ ساخت زیورآلات با دست، ریخته گری، گوهرنشانی(مخراجکاری)، تراش سنگهای قیمتی، مدیریت کسب و کار، طراحی گرافیک، حسابداری امورمالی و روابط عمومی، و رشته­های کارشناسی نیز شامل؛ طراحی زیورآلات، مهندسی فناوری تولید صنعتی زیورآلات، حسابداری امور مالی و مدیریت کسب و کار می باشد.

وی خاطرنشان کرد: در دانشگاه اتحادیه طلا و جواهر تهران؛ دوره های آزاد که آموزش های کوتاه مدت دانشگاه هستند و به شکل کوتاه و فشرده، در یک حوزه تخصصی خاص مانند فروشندگی طلا و جواهر، سکه شناسی، ساخت زیورآلات، طراحی با رایانه و دست و…. به هنرجویان آموزش داده می شود که این دوره ها توسط مجرب ترین اساتید و در کارگاه های تجهیز شده، آموزش داده می شوند.

نایب رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران تصریح کرد: نقطه تمایز دانشگاه اتحادیه طلا و جواهر تهران این است که دانشجویان با صرف هزینه اندک و در مدت زمان کوتاه، مهارتی را می‌آموزند که می‌توانند با آن کسب درآمد کنند. همچنین اغلب فارغ تحصیلان این مرکز با توجه به اساتید و کارگاه های تجهیز شده، و توسعه شبکه کاری و حرفه ای و ایجاد تعامل و ارتباط دوسویه دانشگاه با اتحادیه طلا و جواهر تهران و فعالان صنفی بلافاصله پس از اتمام درس، در بازارکار مشغول شده و به درآمد می رسند.

 

انتهای پیام

نویسنده: اتحادیه فروشندگان و سازندگان طلا،جواهر،نقره و سکه تهران ۸۴۴ بازدید بدون دیدگاه

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

طراحی شده توسط: آریان دیتا