مدیرعامل بزرگ‌ترین شرکت استخراج طلا خبر داد:

شورای جهانی طلا در انتظار شفاف‌سازی آمریکا درباره تعرفه بر شمش

کد خبر : 25172
21 مرداد 1404 - 11:05

شورای جهانی طلا در انتظار شفاف‌سازی آمریکا درباره تعرفه‌های احتمالی بر شمش طلاست.

مارک بریستو، مدیرعامل شرکت کانادایی «بریک ماینینگ/گلد» در گفت‌و‌گو با رویترز همچنین گفت که این شرکت بین عربستان سعودی و پاکستان در پروژه استخراج طلا و مس «رکو دیگ»، نقش تسهیل‌گر را ایفا نخواهد کرد.

به گفته وی، صندوق ثروت ملی سعودی نیز به منظور سرمایه‌گذاری در این پروژه، در حال مذاکره با طرف پاکستانی است.

بریستو همچنین درباره مناقشه جاری «بریک گلد» با مالی اضافه کرد که این شرکت در مقطع فعلی، موضوع فروش مجموع استخراج طلای «لولو -گونکوتو» به طرف ثالث را مد نظر قرار نداده است.

این شرکت کانادایی به‌دنبال افزایش بهای طلا و تاثیر آن بر جبران کاهش تولید فلز زرد از جمله از جانب مالی، در سه ماهه دوم سال برخلاف انتظارات تحلیلگران عمل و سود قابل توجهی را ثبت کرد.

به نوشته رویترز، حکومت نظامی فعلی حاکم بر مالی، کنترل مجموعه «لولو -گونکوتو» را در ماه ژوئن به طور موقت به دست گرفت و بدین‌ترین مناقشه بر سر ادعای خودداری این شرکت به منظور امضای قرارداد جدید استخراج و عدم پرداخت مالیات را تشدید کرد.

بریک‌گلد در گزارش مالی امروز خود همچنین اعلام کرد که به‌دلیل از دست دادن کنترل این معدن واقع در غرب آفریقا، زیان این شرکت بدون احتساب مالیات، ۱.۰۳ میلیارد دلار بوده است.

منبع: ایبنا

نویسنده: کاربر 2 ۲۶۹۴ بازدید بدون دیدگاه

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

طراحی شده توسط: آریان دیتا