طلای جهانی آرام ماند

کد خبر : 25289
27 مرداد 1404 - 16:05

قیمت طلا با تمرکز بازار به دیدار و گفت وگوهای ترامپ برای توافق صلح میان روسیه و اوکراین، در معاملات روز دوشنبه بازار جهانی، ثابت ماند.

بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری در معاملات روز جاری، با ۰.۱ درصد افزایش، به ۳۳۴۰ دلار و ۷۱ سنت رسید. هر اونس طلا در بازار معاملات آتی آمریکا برای تحویل در دسامبر با ۰.۱ درصد افزایش، ۳۳۸۵ دلار و ۷۰ سنت معامله شد.

شاخص دلار آمریکا اندکی کاهش یافت و طلا را که به این ارز قیمت‌گذاری می‌شود، برای خریداران خارجی ارزان‌تر کرد و بازده اوراق خزانه ۱۰ ساله آمریکا نزدیک به بالاترین حد دو هفته گذشته قرار گرفت.

سرمایه‌گذاران همچنین برای کسب سرنخ‌های بیشتر در مورد مسیرهای کاهش نرخ بهره، منتظر سمپوزیوم سالانه بانک مرکزی آمریکا در جکسون هول وایومینگ، هستند.

بر اساس گزارش رویترز، هفته گذشته، داده‌های قیمت مصرف‌کننده و عمده‌فروشی، سیگنال‌های متفاوتی در مورد تاثیر اقتصادی تعرفه‌های واردات ترامپ ارسال کردند. اقتصاددانان در نظرسنجی رویترز پیش‌بینی کردند که فدرال رزرو در سپتامبر، اولین کاهش نرخ بهره در سال میلادی جاری را اعلام کند و با افزایش نگرانی‌ها در مورد اقتصاد آمریکا، احتمالا دومین کاهش نرخ بهره را تا پایان سال ۲۰۲۵ انجام خواهد داد.

طلا که بازده ندارد و در دوره‌های عدم قطعیت به عنوان دارایی امن در نظر گرفته می‌شود، در محیط‌های با نرخ بهره پایین، عملکرد خوبی دارد.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس نقره با ۰.۲ درصد افزایش، به ۳۸ دلار و هفت سنت رسید. بهای هر اونس پلاتین ۰.۳ درصد افزایش یافت و به ۱۳۳۹ دلار و ۳۰ سنت رسید و هر اونس پالادیوم با ۰.۸ درصد افزایش، ۱۱۲۱ دلار معامله شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

نویسنده: کاربر 2 ۶۲۷ بازدید بدون دیدگاه

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

طراحی شده توسط: آریان دیتا