به گزارش روابط عمومی اتحادیه طلا و جواهر تهران؛ جلسه کارگروه تخصصی طلا و جواهر اتاق اصناف تهران امروز چهارشنبه ۷ مردادماه ۱۴۰۵ با حضور نادر بذرافشان رئیس کارگروه تخصصی طلا و جواهر اتاق اصناف تهران و اعضای این کارگروه، در محل اتاق اصناف تهران برگزار شد.
در این جلسه ضمن بررسی و تبادل نظر درباره مهمترین مشکلات صنف و صنعت طلا و جواهر کشور، در رابطه با برخی از چالشهای اصلی صنفی از جمله؛ دست دوم فروشی طلا، مسائل مالیاتی، ارزان فروشی طلا در بازار، پلاکهای طلا(موسوم به پارسیان)، مجوزها و قوانین خاص صدور پروانه کسب و تبلیغات طلای غیرقانونی در فضای مجازی و …. گفتگو و تبادل نظر شد.
همچنین در این نشست مقرر گردید با توجه شرایط کشور و صنف طلا و جواهر، به جهت حل مشکلات صنفی و بهره گیری از نخبگان این حوزه جلسات این کارگروه به صورت مستمر و متناوب برگزار گردد.
انتهای پیام