به گزارش روابط عمومی اتحادیه طلا و جواهر تهران؛ با گذشت چند سال از به راه افتادن پلتفرمهای معاملات آنلاین طلای آبشده و حواشی و مشکلاتی که مردم با این سکوها دست و پنجه نرم می کنند، بسیاری از کاربران و خریداران این پلتفرمها با اعلام نارضایتی از عملکرد و پاسخگویی آنان به اتحادیه طلا و جواهر مراجعه و شکایت می کنند. این در حالیست که طبق قوانین معاملات طلا در فضای مجازی، اتحادیههای طلا و جواهر در صدور مجوز و نظارت بر سامانههای برخط معاملات طلا نقش تعیین کننده ای ندارند.
سید محمود شربیانی با تاکید بر تخصصی بودن طلا و معامله این فلز گرانبها گفت: در هیچ کجای دنیا طلای آبشده به این صورت در دست مردم معامله نمی شود. طلای آبشده ماده اولیه تولید مصنوعات طلاست و باید توسط افراد متخصص صنفی در راستای تولید معامله شود، این در حالی است که همکنون معاملات طلای آبشده توسط افراد غیرصنفی، به بزرگترین ضعف و چالش برای صنعت طلا و جواهر تبدیل شده است.
وی با اشاره به نامگذار امسال به نام «سرمایه گذاری برای تولید» و تصریح مقام معظم رهبری به تولید و سرمایه گذاری در آن تصریح کرد: فعالیت فعلی پلتفرمهای فروش آنلاین طلا مغایر با فرمایشات رهبر معظم انقلاب است، و داراییهای مردم بجای سرمایهگذاری در تولید و اشتغالزایی، توسط این پلتفرمها راکد باقی می ماند.
نایب رئیس اول اتحادیه طلا و جواهر تهران ضمن بیان لزوم حمایت مسئولین از صنعت طلا و جواهر کشور افزود: صنعت طلا و جواهر در کشور دارای ظرفیت و پتانسیلهای زیادی است و این صنعت می تواند در اشتغالزایی و ارزآوری برای کشور در راستای شعار سال نقش محوری داشته باشد.
شربیانی با اعلام اینکه طی سالهای اخیر در صنعت طلا و جواهر کشور و کیفیت مصنوعات داخلی رشد خوبی صورت گرفته خاطرنشان کرد: در بخش مصنوعات طلا و در حمایت از تولید و مصرف کننده اقدامات خوبی صورت گرفته و ضمن رشد سطح کیفی تجهیزات طلاسازی و کارهای ساخته شده در کشور، اجرتهای مصنوعات طلای داخلی نیز تعدیل شده که می تواند محل مناسب برای سرمایه گذاری و جایگزینی برای خرید طلای آبشده در حمایت از تولید باشد.
این مقام صنفی در خاتمه به مردم توصیه کرد که از خرید طلای دست دوم جداً خودداری کنند و در این رابطه یادآور شد که طلای دست دوم در صورت هر گونه مشکلی قابل رسیدگی و پیگیری نیست.
انتهای پیام